Hamburger met oude kaas.🍔
- 15 minuten voor bereiding
- 15 minuten op de bbq
- Voor 2 personen > met honger
He lekker, gewoon weer is een dikke burger met een goede plak kaas daar over. En dan daarnaast een lekkere White IPA van 22four. En die is nieuw bij Kapitein Bier. Proost he!
Dit heb je nodig:
🍻 400 gr half-om-half gehakt
🍻 1 ei
🍻 Paneermeel
🍻 4 eetl ketjap
🍻 Zout
🍻 Peper
🍻 8 eetl ketchup
🍻 Ontbijtspek 8 plakken
🍻 Old amsterdam 2 plakken
🍻 Sla
🍻 2 Broodjes
🍻 Halve ui
🍻 4 kleine augurken
🍻 4eetl Mayonaise
Steek je bbq aan op 150 graden direct grillen.
Meng het gehakt, ei, ketjap, zout peper en 4 el ketchup goed door elkaar. Doe er paneermeel bij dat je er 2 lekkere stevige burgers van kan maken.
Gril je bacon even op de bbq, zorg dat het lekker krokant is.
Snipper de ui en de augurken en meng ze door 4 el mayonaise en 4 el ketchup.
Bak je broodje zoals op de verpakking staat. Of haal wat lekkers bij de bakker. Dat is eigenlijk een veel beter idee.
Gril je burger om en om op de bbq. Als je kerntemperatuur 62 graden is kan de plakken met kaas erop. Laat dit nog 5 minuten door garen en je bent klaar om je burger te gaan bouwen.
Begin met je broodje, dan een laag saus. Daarna een beetje sla, bacon, burger met kaas, saus en een broodje. Schenk en heerlijk frisse en fruitige IPA voor jezelf in en je kan aan tafel. Proost he! 🍻